BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Jaki filtr oleju i jakie amorki????????
Autor Wiadomo
Anonymous
Go
Wysany: 2004-06-13, 15:59   Jaki filtr oleju i jakie amorki????????

Jutro zamierzam wymienić olej w swojej becie no i amorki z tyłu. 1.6 i m40 lpg '89. Jakiej marki mam założyć filtr oleju bo sa różne opinie. I czy amorki Zax czy jak się to pisze (olejowe) są warte założenia. chyba ze macie inne propozycje!!!!! amorki do 300 zł za sztuke. Z góry dziękuje za rady!!!

Go

Wysany: 2004-06-13, 16:12   Re: Jaki filtr oleju i jakie amorki????????

Czarny napisa/a:
Jutro zamierzam wymienić olej w swojej becie no i amorki z tyłu. 1.6 i m40 lpg '89. Jakiej marki mam założyć filtr oleju bo sa różne opinie. I czy amorki Zax czy jak się to pisze (olejowe) są warte założenia. chyba ze macie inne propozycje!!!!! amorki do 300 zł za sztuke. Z góry dziękuje za rady!!!

moim zdaniem to filtr oleju najtanszy (filtron) a amorki to jakies gazowe :) ja mam sachsa i sa ok.

Go

Wysany: 2004-06-13, 16:18   

poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam

Anonymous
Go
Wysany: 2004-06-13, 16:38   

"poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam"

Drack serio są takie tanie?????? mówisz oczywiscie o nowych!!!!!! bo o takie mi chodzi!

Go

Wysany: 2004-06-13, 17:05   

tal ALKO to polska firma wiec i cena jest dobra,znajomy kupil je w inter temie czy cos takiego ale koszt owały 100 od sztuki

Go

Wysany: 2004-06-13, 17:34   

DRACK napisa/a:
poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam

mialem takie z przodu i jak dla mnie padaczka (czytaj. lipa) dlatego zalozylem sachsa i jest o niebo lepiej. (zastanaiwalem sie tez nad kayaba)

Go

Wysany: 2004-06-13, 17:45   

moje do tej pory sie sprawdzaja,narazie nic sie nie dzieje ale musza byc gazówki

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-06-13, 20:47   

jakbys znalazl 350 na sztuke to masz Bilsteiny B6 od kolesia mtsbilstein z allegro a to juz najwyzsza polka :) - kupisz raz a dobrze.

Gepard 

Pomg: 7 razy
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2004-06-13, 22:11   

Filterek to tylko filtronu uwazam ta firme za najlepiej dbajaca o klijenta
daja nawet podkladki pod korek oleju miedziane :P malo firm tak daje :P a w przypadku filtrow kabinowych instrukcje obrazkowa jak ten filtr wymienic. Co do amorkow to alko jest firma niemiecka z tego co amietam nie mam zdania o nich bo nie stosowalem slszalem ze sa niezle podobno polskie krosno sie niezle wyrobilo i maja calkiem dobre amortyzatorki.

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-06-14, 01:12   

o krośnie tez pozytywnie słyszałem, w polskich produktach (lub ich pochodnych) śmiało się montuje do sportu te amorki i śmigaja dobrze i długo :wink:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: