Wysany: 2004-06-13, 15:59 Jaki filtr oleju i jakie amorki????????
Jutro zamierzam wymienić olej w swojej becie no i amorki z tyłu. 1.6 i m40 lpg '89. Jakiej marki mam założyć filtr oleju bo sa różne opinie. I czy amorki Zax czy jak się to pisze (olejowe) są warte założenia. chyba ze macie inne propozycje!!!!! amorki do 300 zł za sztuke. Z góry dziękuje za rady!!!
Go
Wysany: 2004-06-13, 16:12 Re: Jaki filtr oleju i jakie amorki????????
Czarny napisa/a:
Jutro zamierzam wymienić olej w swojej becie no i amorki z tyłu. 1.6 i m40 lpg '89. Jakiej marki mam założyć filtr oleju bo sa różne opinie. I czy amorki Zax czy jak się to pisze (olejowe) są warte założenia. chyba ze macie inne propozycje!!!!! amorki do 300 zł za sztuke. Z góry dziękuje za rady!!!
moim zdaniem to filtr oleju najtanszy (filtron) a amorki to jakies gazowe ja mam sachsa i sa ok.
Go
Wysany: 2004-06-13, 16:18
poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam
Anonymous Go
Wysany: 2004-06-13, 16:38
"poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam"
Drack serio są takie tanie?????? mówisz oczywiscie o nowych!!!!!! bo o takie mi chodzi!
Go
Wysany: 2004-06-13, 17:05
tal ALKO to polska firma wiec i cena jest dobra,znajomy kupil je w inter temie czy cos takiego ale koszt owały 100 od sztuki
Go
Wysany: 2004-06-13, 17:34
DRACK napisa/a:
poszukaj gazowych amorków firmy alko jerzdze na nich od prawie 2 lat i miodzio płaciłem po 100 od sztuki naprawde polecam
mialem takie z przodu i jak dla mnie padaczka (czytaj. lipa) dlatego zalozylem sachsa i jest o niebo lepiej. (zastanaiwalem sie tez nad kayaba)
Go
Wysany: 2004-06-13, 17:45
moje do tej pory sie sprawdzaja,narazie nic sie nie dzieje ale musza byc gazówki
Filterek to tylko filtronu uwazam ta firme za najlepiej dbajaca o klijenta
daja nawet podkladki pod korek oleju miedziane malo firm tak daje a w przypadku filtrow kabinowych instrukcje obrazkowa jak ten filtr wymienic. Co do amorkow to alko jest firma niemiecka z tego co amietam nie mam zdania o nich bo nie stosowalem slszalem ze sa niezle podobno polskie krosno sie niezle wyrobilo i maja calkiem dobre amortyzatorki.