orientuje sie ktos moze ile kosztuje poduszka prawa pod silnik m20b27 bo sie zerwala u mnie i z wymiana to chyba nie ma wiekszych problemow no nie 2 srobki silnik lekko do gory i po zawodach pozdro
NO WIEC TAK JUZ PO OPERACJI OKAZALO SIE ZE 2 PODUCHY ZERWANE BYLY W SKLEPIE SZTUKA 33ZL TANIOCHA A Z ROBOTA TROCHU LIPA BUDA MALA A MOTOR DURZY JESZCZE GAZIWO INNE DUPERELE. PARE GODZIN W KANALE SPEDZILEM SILNIK PODNIOSLEM OD GORY WYCIAGIEM ODKRECILEM OD SPODU SROBY OD PODUCH I LAPE OD SILNIKA BO NI H...JA NIE IDZIE DOJSC DO TEJ GORNEJ ZALOZYLEM NOWE I FRUWA JAK TALALA
odswieze temat, chce sobie u siebie wymienic poduszki bo cos mi sie wydaje ze sie juz zuzyly, ale pytanko o koszty
bo u mnie powiedzieli 40 zl za uzywki 8) a w sklepie na necie widze po 100zl, Sarna mowil o 80 a kolega jak widze kupil za 30, wiec pytanie brzmi ile za to w koncu bede musial wyplacic...
jutro jade jeszcze do 1 sklepu, ale nie wiem czy jak mi powiedza 80 za szt to mam sie rozesmiac czy powiedziec poprosze 2 szt..
e30, 2.0 84 rok...
ee ale ta to raczej do m20 nie pasuje sadzac po fotce za 25 zl to ja tez kiedys mialem wsadzone(za poprzedniego wlasciciela) i chyba byly z poloneza mam poduszki do m20 jakby co aha a co do wymiany to nie wiem jaki to problem ale u mnie bez kanalow wyciagarek itd zajelo to 50 min na obydwie poduchy
_________________ E46 320iT
E30 325i M TECHNIC II 89 coupe
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2005-12-04, 21:23
Też mam te poduchy Hans Pries - jeżdżę 3miesiąc i jeszcze ich nie oberwałem - Center nie kupuj starych poduszek, napewno bedą do niczego- przecież to guma... stara -parcieje, chociaż te które ja wymieniałem, wytrzymały od nowości...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Oryginał poduszki do M20 z tego co pamietam kosztowały 54 zł sklep HEMAR Toruń, zamiennik Belgijskiej firmy nie pamietam nazwy 37 zł, a febiego poduchy bodajże 72 zł. Trzeba tylko poszukać, ja kupiłem wczesniej jedna febiego z lenistwa za tydzień poszła nastepna więc zaczołem szukać, kupiełem ten zamiennik i trzymają obie tak samo około 60 tys km i nic. Te wynalazki z Allegro to jakaś porażka do M20 poduszki sa okragłe i z jednej strony maja zabezbieczenie taki 5 mm dzyndzel
pojechalem do innego sklepu troche na odludziu i no stres, 35zl sztuka FEBI, wiec buzka mi sie od razu usmiechnela...
sa okragle z gumowymi 'dzyndzlami' po obu stronach ktore sie zciaga bo one chronia gwint
jak przestanie padac to zaczne walczyc z wymiana, mam nadzieje ze pojdzie ok..pozdrowionka
a od allegro koles mi odpisal:
"nie pasuje ta z aukcji,
319 588
do tego auta mamy nowe poduszki w cenie 28 zl szt."
wiec tez sie da