Wysłany: 2006-02-10, 10:48 [E36] miroll->> 325i Coupe
Witam!
W zwiazku w przeniesiem z forum bmw-klub.pl chce wszystkich goraco powitac! Mam nadzieje ze na tym forum juz ine bedzie takich jazd
BTW widze ze wiekszosc "bractwa" ze starego forum tez tu siedzi
Oto moja kupeta:)
Wyposazenie:
- skora
- tempomat
- pakiet m technic
- elektryczne podrzewanie foteli + eletryczna regulacja
- klimatyzacja
- pelny komputer pokladowy
- Alu 17" z butem 235x45
- wydech Ulter (strumienica + koncowy - dedykowany do tego modelu)
Prosze o opinie
MB
Maly edit rozkodowany vin. Wiem ze pierdola ale chcailem zeby pro bylo :
VIN WBAxxxxxxxxx24907
Type code BF31
Type 325I (ECE)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M50
Cubical capacity 2.50
Power 141 Kw
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour MONTREALBLAU METALLIC (297)
Upholstery LEDER CASUAL/HELLGRAU (P7TH)
Prod.date 1994-10-13
Order options
No. Description
243 AIRBAG FOR FRONT PASSENGER
292 LT/ALY WHEELSL/STAR-SPOKE STYLING II
306 FERNBEDIENUNG FUER ZV/DWA
314 HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES
354 GREEN STRIPE WINDSCREEN
401 SLIDINGA/ENT ROOF, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
428 WARNING TRIANGLE
458 SEAT ADJUSTMENT, ELECTRIC. F DRIVER/PASS
481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER
494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM
530 AIRCONDITIONING
537 PARK VENTILATION
540 CRUISE CONTROL
554 ON-BOARD COMPUTER
658 RADIO BMW BUSINESS CD RDS
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
686 DIVERSITY-FUNCTION AERIAL
704 M SPORT SUSPENSION
710 M LEATHER STEERING WHEEL
715 M AERODYNAMICS PACKAGE
801 GERMANY VERSION
900 APPR. VEH.IMMOBILIZAT. ACC. TO AZT/TUEV
Teraz lepianka wyglada tak , opinie mile widziane ale wiecej zmian juz niestety nie bedzie NIGDY w tym samochodzie
kurcze piekna gleba, ladny kolor, bardzo ladne wnetrze chodz skora nosi juz slady uzytkowania.
Duzy plus za lampy tyl i oryginalny stan auta bez "udziwnien"
Fakt jest tu nisko i nie ma zmiłuj (teraz zima i auto siedzi trochę wyzej ) a bema co tu pisać widzę już ją któryś raz i zawsze przecieram oczy z zazdrości (zaraz po bemie KUJONA )
miroll kolorek masz {biiiiip} , pomyśl o dyfuzorze przedniego zderzaka takim jak ja mam
Mowisz o tej listwie pod zderzakiem? Z tego co sie orientuje to w pakiecie M-Technic wlasnie takie zderzaki bez listwy montowano. Taki zderzak jak Ty masz to zderzak od M3.
miroll kolorek masz {biiiiip} , pomyśl o dyfuzorze przedniego zderzaka takim jak ja mam
Mowisz o tej listwie pod zderzakiem? Z tego co sie orientuje to w pakiecie M-Technic wlasnie takie zderzaki bez listwy montowano. Taki zderzak jak Ty masz to zderzak od M3.
dokłądnie w M-technikach montowano zderzaki bez dokłądki, ale po 09.96r czyli po liftingu M-techniki były juz identyczne jak w M3, taką dokładkę możesz dokupić w ASO za około 260zl , bardzo fajna sprawa i wizualnie obniża troche przód
dokłądnie w M-technikach montowano zderzaki bez dokłądki, ale po 09.96r czyli po liftingu M-techniki były juz identyczne jak w M3, taką dokładkę możesz dokupić w ASO za około 260zl , bardzo fajna sprawa i wizualnie obniża troche przód
Hmm 260 pln - nie ma szans - kupa kasy jak dla mnie , za kawalek plastiku to skandal! BTW to bym go zaraz posial na tej swojej letniej glebie
MB
[ Dodano: 2006-02-10, 14:55 ]
blądi napisał/a:
jest naprawde sliczna i ma przepiekny kolor
Gratulucje pieknej Beci
Hmm dzieki - kurcze chyba pierwsza kobieta jaka znam w E36 Coupe 328 . Jestem w szoku:)
Wszytsko ładnie pieknie ale nie te felgi do takiej gleby wygląda to jak osioł bez zębów
Jest jakiś wydruczek z hamowni skoro strumienica i wydech dedykowany bo wiesz zę czasem te ultery itp. to osłabiają wręcz samochody Inne felgi i będzie malina mniejsze et jest potrzebne
Wszytsko ładnie pieknie ale nie te felgi do takiej gleby wygląda to jak osioł bez zębów
Jest jakiś wydruczek z hamowni skoro strumienica i wydech dedykowany bo wiesz zę czasem te ultery itp. to osłabiają wręcz samochody Inne felgi i będzie malina mniejsze et jest potrzebne
Felgi sa bdb maja na sobie duzo materialu wiec sie nie gna tak latwo.
Na pewno ich nie zmieniam. Takie z rantem to IMHO wygladaja jak traktorowe - wogole mi sie ten styl nie podoba.
Cóż moge dodać miroll piękna w każdym calu no i silniczek odpowiedni.
Zostaje tylko dbać o nią i jeździć.Pomyśl jedynie może o jakiejś renowacji tej skóry moze dostaniesz kupić ,jakiś preparaty,żeby ją wyczyścić i odżywić.Pozdro
_________________ Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.