BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
E34 Rydułtowy k. Rybnika
Autor Wiadomość
RySiOtm 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
BieM Lover

Wysłany: 2009-03-30, 07:12   E34 Rydułtowy k. Rybnika

Od jakiegoś czasu szukałem ładnej e34 z 3.5l silnikiem. Przegladajac allegro natknalem sie na ładna betke z oryginalnym M-Pakietem. Zadzwonilem do goscia wypytac dokladnie o wszystko... Koles zachwalal, ze stan techniczny bez zarzutow, ze bede zadowolony, etc... Umowilem sie z kolesiem, ze 2.03 pojawie sie obejrzec autko... Jako, ze do tej miesciny mialem blisko 300km, to jako srodek transportu wybralem PKS. Wyjazd godz. 10.40... na miejscu bylem o 16.30. Wiedzialem ze auto ma 18 lat i rewelacji sie nie spodziewalem, ale to co zobaczylem przeszlo moje najsmielsze oczekiwania... Na pierwszy rzut oka wydawalo sie ok... Jednak gdy podszedlem moim oczom ukazal sie brak korka wlewu gazu i nie zamykajaca sie klapka wlewu paliwa... mysle sobie ok... male mankamenty... zrobi sie... Zazczalem blizej przygladac sie autku i tak wychodzily kolejne "newsy"... a to spryskiwacze reflektorow w ogole nie dzialaly, powyrywane te koncoweczki.... w srodku gdy chcialem otworzyc schowek to caly spadl mi na ziemie... material z podsufitki sam odlazil... byly cholerne bąble... tylna półka jakas dziwna i pordzewiała :shock: ... siedzenie kierowcy odsuwane tylko do polowy... pasazera w ogole nie chcialo sie przesunac... tapicerka upieprzona... drzwi tylne z prawej strony nie chcialy sie zamykac... Jedyne co bylo ok to to, ze bumka bezwypadkowa... Kolejna czescia byl silnik... odpalil za pierwszym razem... bo byl cieply... po zgaszeniu juz wiecej zapalic nie chcial... pod maska brak przeplywki :shock: jakies izolacje, druty... szkoda ze zdjec nie zrobilem... ogolnie zaraz po przyjsciu powiedziano mi, ze wlasciciel moze zejsc do 6000zl... jak zaczalem wytykac co jest nie tak, juz chcieli zejsc do 5000zl... a najlepsze byly teksty typu: "nie chce odpalic bo drzwi sa otwarte..."... jednak po zamknieciu jakos tez nie chcial odpalic :lol: ogolnie samochod nie wart nawet 4000zl... wkurzony jak 150 postanowilem jechac do domu, jednak przypomnialo mi sie o jeszcze jednej beemce kolo katowic, ktorej teraz jestem szczesliwym posiadaczem :D ale to juz inna historia...

tutaj link do auta, ktore opisywalem http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5129739

gdyby ktos chcial wiedziec cos wiecej to prosze pisac

[ Dodano: 2009-03-30, 08:10 ]
uaktualniam... znowu a allegro http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8156196

dodatkowo widze, ze juz nagle nie ma szpery... i cena spadla z 7000 na 5500 (co i tak jest za duzo)

Odpowiedz do tematu