Oto moje e36, kupione niecały miesiąc temu. Samochód z 1994, pierwsza rejestracja w dojczlandii w 1996 w listopadzie. Po zakupie auto stało niemal trzy lata w garażu przykryte pierzyną bo kolo miał ponoć połamane gnaty i nie mógł jeździć. W PL od zeszłego roku. Przebieg ori niecałe 170 tysi. Silnik niestety m40b16 - w przyszłym roku planuję swapa na m52b25 albo m52b28. Wyposażenie: ABS, wspomaganie, elektryka przód, ori radio BMW Bavaria, szyber, poducha kierowcy, skórzana fajera, ori nakładki na progi, żółte halogeny . Podobno zmieniony wałek na ostry, lekkie koło i kucie - nie wiem, nie sprawdzałem ale jest to możliwe, bo objeżdża bez problemu e30 z m20b20
Od razu mówię, że nie będzie żadnych modów - zero gleby, zero BH itp - ma być seryjne (tylko z większym serduchem) i niepozorne.
Oto fotki z wieczornej sesji:
A tu robione za dnia
Auto przy robieniu zdjęć uświnione, nie mam kiedy umyć
_________________ Przedni napęd jest dla dziewic! ... bo facet musi mieć WAŁ a nie jakieś tam przeguby ...
Ostatnio zmieniony przez Truteń_e36 2010-11-20, 19:14, w całości zmieniany 3 razy