Bardzo ładna e30 felgi alpinki pasują do niej idealnie. Zgleb ją trochę i będzie kozak. Pytanie: Czemu przednie drzwi od strony pasażera są niżej linia boczna auta i ile taka przyjemność u helmutów kosztuje w przybliżeniu? Pozdrawiam i raz jeszcze gratulacje
witam jezeli chodzi o glebe to juz nie bede nic zmieniał jezdze ja na codzien co do tej listwy to po zimie tak sie zrobiło (wjechałem w zaspe ) niedługo bedzie to poprawione.
co do koszta to 2 lata temu zapłaciłem za nia 10 tys i + co ja tam sam sobie dołozyłem
dzieki za komentarz pozdrawiam
Oglądałem ostatnio furkę na żywo i rzeczywiście dobra z niej sztuka ! Barany + G-Power robią robotę do tego ładne koło i oryginalne kubły które mi się strasznie spodobały Mało oj mało takich samochodów !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Auto w dobrym guście zrobione, jedynie tapicerka w jeden kolor i może kierę bym zmienił ale to już kwestia tego co się właścicielowi bardziej podoba. Wg. mnie w bardzo dobrą stroną kroczysz
Pozdrawiam i powodzenia w modach przy bawarce
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Bardzo ładna beemka E30 w MT2 to jest to! Do tego dobry kolor, Black Hella, MHW, koło a'la Alpina, ciekawe fotele no i słuszny silnik Tak właśnie powinno wyglądać E30.
Pozdro
dzieki wielkie
co do silnika to przed remontem miałem dylemat czy nie wstawic m50 lub m52
dałem mu druga szanse i poszedł remon i teraz wiem ze dobry wybór zrobiłem
m20
dzieki wielkie za komentarze
wczoraj byłem na hamowni u Grabowskiego i wynik wyszedł taki jak chciałem
170,2km i 218,9 nm
jestem bardzo zadowolony niedługo wrzuce wykres
dzieki wielkie za komentarze
wczoraj byłem na hamowni u Grabowskiego i wynik wyszedł taki jak chciałem
170,2km i 218,9 nm
jestem bardzo zadowolony niedługo wrzuce wykres
No to jednak remont się opłacał ! Gratuluję U Grabowskiego to gdzie jest ?
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !