Witam. Mam problem z moja buma 2.0 88 rok. Problem polega na tym ze jak dodam gazu do spodu auto zdusi sie pomysli namysli i dopiero pojdzie. W czym moze polegac problem. Dzieki i pozdrawiam.
_________________ Kupie wtryski do m20b20 / m20b25
Wysłany: 2011-04-14, 18:21
Opisz dokładniej problem. Kiedy to sie stało, jakies wczesniejsze objawy? czy z dnia na dzien. Coś juz robiłes (wymieniałes)?? w zwiazku z tymi problemem??
Wysłany: 2011-04-15, 11:33
u mnie też jest problem po lekkim muśnięciu gazu zadławia sie chwilke i dopiero wkreca .... to dzieje sie jak jest załozony przepływomierz i jak go nie ma,ciepły czy zimny to samo ja głowie sie nad wychlastaną przepustnicą,chodź moge sie mylić
gaz jest zalozony smierdzi paliwem. Aktualnie jest drugi silnik ale na wczesniejszym byly podobne obajwy wymianiane byle przewody wtryski rozrzad oleje plyny zlikwidowane zostaly wszelakie lewe powietrze jak podpinalem pod kompa pokazalo sonde i przeplywke
_________________ Kupie wtryski do m20b20 / m20b25