Cześć chce kupić swój pierwszy samochód do dalszej nauki.
Oczywiście pomyślałem o E30(ponieważ jest to chyba najładniejszy samochód z starszych)
Cena:1000zł
Wyposażenie:
-Centralny zamek,
-Szyberdach,
-Radio+CD,
-Alufelgi,(w tej chwili stoi na zimówkach)
-Elektryczne lusterka,
Rok:1988
Skrzynie manualna , silnik 1,8+LPG
Jednak jest w niej troche do roboty z blacharka, silnik jest git chodzi ładnie trzyma obroty
Niestety nie mam zdjęci jednej strony jednak jest ona w troche gorszym stanie niz strona pasażera.
I oto moje pytanie opłaca się kupić ten samochód i ile bym musiał w niego zainwestować żeby doprowadzic do jakiegoś stanu ?
jak dla mnie to wszystko jest do zrobienia...chodzi jednak o koszty...nie wiadomo jak wygląda podłoga i reszta której nie widać...blacharz + lakiernik policzą minimum 3tyś...mówię o lakierowaniu pod klamkę...lepiej dołożyć tą kasę do tego co masz to za 4tyś. kupisz już coś rozsądniejszego choć także nie ideał...
cos pobodnego kupilem tylko ze coupe 320 tez 88'r i wsadzilem ok2.5 z remontem zawieszenia ale wszystko sam robilem z drobna pomoca heh i smigam. a jesli chodzi o lakiernikow to jak masz czas i troche sprzetu to bierz migomat arkusz blachy i jazda bo tak jak koledzy pisza 3 kola bedziesz musial polozyc a nie wiem czy zrobia ci to lepiej niz sam bedziesz robil.... pozdro