Wysłany: 2012-11-28, 13:45 mój nowy felunek bbs 15' et 30 7.5
Witam przedstawiam dzis wam moj nowy nabytek, niestety do renowacji ii z zapytaniem jak uzyskac takii efekt z rantami ( ile cali ) gdzie co i jak zrobic pozdrawiam
jak doprowadzic je do takiego stanu , oczywiscie wiem pomalowac poskrecac ladnie i nowe ranty , ale chce low and slow , grubo i szeroko proszeo pomoc
nie osiągniesz takiego efektu, bo twoje koła to RMy, a te na aucie to RCki, 16stki, a twoje RMy to 15stki, wiec mniejsze, zeby te koła jakos wyglądaly przy szerokosci, musiała by być okrutna gleba.
[ Dodano: 2012-11-30, 23:41 ]
ale oczywiscie, poszerzyc je mozesz, dokupując szersze ranty itd, ale to drogi gips, a nigdy to nie bedzie to na e30.
Wysłany: 2012-12-01, 16:33
felgi fajne szkoda tylko ze na zadnym z ze zdjec nie widac dekielków a bez to lipa . szukaj bbs rc 17/9cali . pozatym et13 plus dystans wyjdzie duzo za nadkole ...
felgi fajne szkoda tylko ze na zadnym z ze zdjec nie widac dekielków a bez to lipa . szukaj bbs rc 17/9cali . pozatym et13 plus dystans wyjdzie duzo za nadkole ...
eh wasnie za duzo juz sie nad tym zastanawiam masz racje et 13 to zbyt malo przekalkulwałem sobie + dystans zmieniajacy rozstaw to niebardzo.... co do RC 17 fajna sprawa alle tez trzeba zastosować dystans zmieniajacy rozstaw a co do et to tam chyba norma too 35? http://allegro.pl/bbs-rc-...2827026212.html
wcale nie et 20.. tez jest problem eh... sam juz nie wiem co mam robic
Wysłany: 2012-12-01, 17:58
mam w markach pod warszawa tokarza ktory zrobi Ci zmiane rozstawu w rotorze. bez dystansów . i kombinowania . z kazdego rozstawu. jak co pisz PW koszta ok 400zl za komplet