BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
podobienstwa miedzy e28 i inne .
Autor Wiadomo
Karlo

Doczy: 18 Maj 2005
Skd: Wrocław
Wysany: 2005-06-18, 11:32   podobienstwa miedzy e28 i inne .

chcialem zapytac z czystej ciekawosci bo moze ktos sie cos w tym temace orientuje . jak jest z czesciami do e28 :?: czy pasuja do niej np czesci niektore od e34 itp .. czym sie roznia silniki ... , zawieszenie itp ..

ogolnie to chodzi mi o podobienstwa czesci czy pasuja od innych bmw .

pytanie moze glupie ale ciekawe i czasami pomocne przy szukaniu czesci . prosze o odpowiedzi .

pozdrawiam

KUPIE SIEDZENIA I KANAPE DO E28 W JAKNAJLEPSZYM STANIE . INFO NA PRIVA

loko

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Wawka
Wysany: 2005-06-18, 20:40   

prościej by było gdybyś zapytał co konkretnie pasuje przy szukaniu... generalnie poza silnikami kompletnymi, skrzyniami, dyframi i paroma drobiazgami to nic nie pasuje. w e34 był silnik m20 2.0 który byl tez w e28 były też 2,8 i 3,5 które też były w e28 przy czym M30 silniki po chyba 89roku albo troche później wyglądały już inaczej ale to nadal było to samo. no i oczywiście silniki z E30.. pasują wszystkie do e28. razem ze skrzyniami. dyfry pasują nie wszystkie bo małej główki chyba nie wsadzisz do e28 bo dekiel nie będzie pasował. musisz pytać konkretniej. też mam e28 i wiem co pasuje a co nie 8)

Karlo

Wysany: 2005-06-18, 21:45   

hehe taka odpowiedz mi w umie starczy bo generalnie chodzilo mi o silnik itp .. a jak sprawa ma sie co do zawieszki //

Gepard 

Pomg: 7 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2005-06-18, 22:35   

no to zupelnie inne rozwiazania na szczescie wszystko jest dostepne i w nie najgorszych cenach

Karlo

Wysany: 2005-06-23, 11:27   

a jak sytuacja ma sie z przednimi lampami ?? mam popekana jedna lape przednia (ta wiesksza od zewnetrznej strony ) i znajomy ostatnio przyniosl mi taka sama lape ale niedokonca wiadomo od czego ona jest mniejwiecej ja przykladalismy i niby srednica jest ta sama pryzmat na szkle tez jedyna roznica jaka jest to napis na srodku H4 i rozni sie tez calym tylem . Nikt u niego nie zna pochodzenia tej lampy ale na pozor wyglada jak z golfa 2 . na dodatek tez jest to hella. nie wiem czy bawic sie w przeklejanie szkla czy moze bardziej warto rozejrzec sie za jakas uzywka ale cala . czy pasuja do e28 lampy od innych bmw poza chyba e12 ? i na ile soczewkowe od e 30 pasowaly by do e28 ??

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: