BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E36] kiloff ->> 328i Coupe
Autor Wiadomo
kiloff 

Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2006-05-14, 12:26   [E36] kiloff ->> 328i Coupe

ponizej fotki mojego autka, a plany sa takie : srebrna siatka w przedni i tylni zderzak, tyly lexusy, przod swiatla zintegrowane z kierunkami w kolorze srebrnym, chromowanie wycieraczek, na blotniki wloty od E46 M3, oczywiscie podwojna rura wydechowa o duzo wiekszej srednicy (byc moze nawet z dwoch stron), neony pod auto, no i listewki chromowane na okolo (widzialem takie fajne w tesco - mysle ze beda ok)

a tak na serio - dlugo sie zastanawialem czy cokolowiek przy niej ruszac - jest idealnie seryjna, ale jednak nie bede jezdzil na terenowym zawiasie (M-technic) wiec juz jest nizsza (-60/30 ale myslalem ze bardziej usiadzie), teraz poluje na jakas ladna 18" lub 17" w rozsadnej kasie, poza tym montowany bedzie wtrysk gazu w fazie cieklej i w dalszej perspektywie lotka i siatka od M3 .. aha - reflektor wiem ze pekniety - poluje na uzywke bo nie chce zakladac szkla nowego - strasznie sie bedzie rzucac w oczy .. no i przede wszystkim musze sie w koncu zmoc, rozberac nerki i pomalowac srodki na czarno (ktos mial radosna tworczosc i pomalowal na srebrno) ..

www.system.mimbu.pl
Ostatnio zmieniony przez center 2008-05-14, 16:08, w caoci zmieniany 7 razy  

misza 

Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-05-14, 12:33   

ideał :D chyba nie trzeba nic zmieniac :D :D i po co zabawa w swapa jak mozna taka sztuke wyrwac!

Gepard 

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa - Tarchomin
Wysany: 2006-05-14, 12:54   

jestem pod wrazeniem naprawde piekny egzemplarz :) :)
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639

Kujon 

Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-05-14, 13:07   

mnie sie podoba ta czystość pod maską , w moim stylu :D . RESPECT :!:

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2006-05-14, 13:10   

Hejka!

Jak doczytalam do neonow pod to myslalam ze dostane zawalu chyba i pomyslalam sobie ze chlopcy zaraz Cie za to zlinczuja hehe
Betka bardzo ładna, te kilka poprawek i bedzie idealna (rzeczywiscie ktos mial radosna tworczosc i chyba mu nie wyszlo). Pozatym ja wole do ciemnego auta białe skóry, no ale to jest tylko moje skromne zdanie.

Pozdrawiam
Pscolka

Pawel-e30 

Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2006-05-14, 13:35   

lol kilof jak przeczytalem to co napisales przed fotkami i zobaczylem pierwsze dwa zdjecia mialem juz ci odpisac odpowiedniego posta ale sie powstrzymalem i przejzalem do konca :lol:

bardzo ładna cupetka :wink:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2006-05-14, 14:11   

ekstra fura....cudenko....tez bylem przerazony wstepem...pomyslalem sobie ze facet zwariowal....

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-14, 14:15   

hehe- nie będę oryginalny - już szukałem słów do linczu - hehe

bardzo ładne autko - i muszę powiedzieć, że srebrna nerka bardzo mu pasuje - nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-05-14, 14:39   

Początek mnie zabił........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale bernadetka naprawde bardzo ładniutka...... 8)

PozdrOOfki..... :D

kiloff 

Wysany: 2006-05-14, 14:43   

PioterW napisa/a:

nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć

pod pojeciem spojlerow mam na mysli dolna lotke pod przedni zderzak - taki kawalek plastiku o wymiarach 2m na 10cm za ktory w serwisie wolaja 260 zlotych - niby nic ale samochod z nim nabiera innego wygladu .. no i siatex w przedni zderzak (wiem ze mozna kupic za 10 zlotych kawalek siatki na allegro i osadzic go na silikonie, ale ja jednak wole orginal - te szczebelka w zderzaku mnie strasznie draznia - nie widac moze tego bo autko czarne ;)

www.system.mimbu.pl

patryk w-wa 

Doczy: 13 Lis 2005
Skd: Stolica
Wysany: 2006-05-14, 16:56   

kiloff zrob to co napisałeś przed zdjeciami to przynajmniej ludzie beda sie na ulicy ogladac :lol: tylko nie wiem czy niektorzy nie beda chcieli czyms rzucic ale zawsze sa jakies minusy. Autko praktycznie idealne jest po prostu piękne.

wiechue30 
/////ALPINE equipped

Doczy: 13 Lis 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2006-05-14, 17:18   

na wstępie gratuluje opisu na początku (wielu sie dało nabrać, ja także :D )
a co do beemki to jest bardzo ładna, wprowadź zmiany o których piszesz i będzie ideał
pozdro

Kujon 

Wysany: 2006-05-14, 17:56   

kiloff napisa/a:
PioterW napisa/a:

nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć

pod pojeciem spojlerow mam na mysli dolna lotke pod przedni zderzak - taki kawalek plastiku o wymiarach 2m na 10cm za ktory w serwisie wolaja 260 zlotych - niby nic ale samochod z nim nabiera innego wygladu .. no i siatex w przedni zderzak (wiem ze mozna kupic za 10 zlotych kawalek siatki na allegro i osadzic go na silikonie, ale ja jednak wole orginal - te szczebelka w zderzaku mnie strasznie draznia - nie widac moze tego bo autko czarne ;)

ten kawałek za 260zł nazywa sie dyfuzor ;) nie wiem czy ktoś wie ale sa jeszcze do tego takie 2 plastikowe kawałki montowane pod tą dokladke,ostatnio zauważulismy to z Mirollem jak ogladałem jego nowy dyfuzor, nie wiem do czego one służa ale ja je mam.

RoboCop 
Morder...ator

Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-05-14, 20:09   

kiloff będę nieoryginalny, ale od pierwszego zdania wiedziałem, że to ściema :lol:
kto jak kto, ale Ty bys czegoś takiego nie dokonał - przyznaj się z jakiej tjuninkowej strony
ściągnąłeś ten opis "upiekszeń" może naszej ulubionej Śląski Tjunink Klup :wink:
(pamietacie jeszcze tych dziwnych kolesi- ekspertów BMW?)

auto spoko :D

puz 
swapownik

Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2006-05-15, 00:11   

widze, ze zdecydowales sie jednak na E36 szczerze powiem ze za taka sztuke sam bym poslal moje E30 do lamusa. Tak jak piszesz dyfuzor i felga najlepiej cos w stylu alpina

Meecowhy 

Doczy: 09 Sty 2006
Skd: Żory
Wysany: 2006-05-15, 00:30   

RoboCop napisa/a:
kiloff będę nieoryginalny, ale od pierwszego zdania wiedziałem, że to ściema :lol:
kto jak kto, ale Ty bys czegoś takiego nie dokonał - przyznaj się z jakiej tjuninkowej strony
ściągnąłeś ten opis "upiekszeń" może naszej ulubionej Śląski Tjunink Klup :wink:
(pamietacie jeszcze tych dziwnych kolesi- ekspertów BMW?)

auto spoko :D

hehe polac mu ! :D

beemka super!!

miroll 
notoryczny fan serii

Skd: Kraków-NH
Wysany: 2006-05-15, 14:32   Re: kiloff ->> czarne E36 Coupe

Nie no rezpekcik - niunia ladna. Felga oczywiscie musi pojsc 17" BBS taka jak miales w poprzedniej 320.

Poza tym niezly wypasik. Nerki zalozylbym oryginalne no i oczywiscie dyfuzorek na przod bo on zmienia wiele :D Ale to juz zalezy od Ciebie, my z Kujonem to teraz tylko odrozniamy e36 na takie z dyfuzorkiem i takie bez, wiec wez poprawke na zboczenie :)

Mój turek i kant

sybir 
wiatr z dupy

Doczy: 13 Pa 2004
Skd: ze wsi
Wysany: 2006-05-15, 15:12   

Mi ta nerka się podoba jak i całe auto.
sie ma

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-05-15, 15:20   

kurcze no no ładną znowu sztuke posiadasz jka bedziesz sprzedawał ją za dwa 3 lata to uderzaj do mnie rzeczywiście te nerki kiepawo wyglądają ale ogólnie jest cud miód malina te 16stki zostaw sobie na zimę.Ogólnie jest extraaaaaaaaaaaaa

PS: wyszła pewnie z 6000 Ojro ?

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2006-05-16, 08:56   

myśłe że ładna fela, coś w stylu Schnitzer lub Alpina i już wystarczy... a te przeróbki.... to chyba żart ?? :D

... a i tak bym sie nie wymienił na E36, E30 ma dusze :mrgreen:

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

kiloff 

Wysany: 2006-05-16, 17:49   

barabus : wiem ze E30 ma "to cos" czego nie ma E36 .. ale chyba jeszcze do E30 poprostu nie doroslem .. kiedys zapewne zawita u mnie E30 325i cabrio .. ale to juz jako drugie auto ;)

Vincent: podejrzewam ze bede wlasnie sprzedawal za taki mniej wiecej czas ... no chyba ze koniecznie potrzebowalbym kombiaka to wtedy za roczek ;)

sybir : nerka z daleka nie wyglada tak zle .. uwierz mi ze w rzezywistosci nie ma to jak orginal

miroll : "dyfuzorek" napewno u mnie zagosci :twisted: jednakze chwilowo kasa jest odkladana na instalke i kolka ..

Robocop : przynajmniej jeden nie naiwny .. 8)

www.system.mimbu.pl

Kaczor 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 04 Lut 2006
Skd: Kęty-Małopolska
Wysany: 2006-05-20, 16:47   

Piękna...
WYpasssik :mrgreen:

REMUS 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 30 Maj 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2006-06-02, 02:03   

NIEZLA SZTUKA I SRODEK CALKIEM CALKIEM WYPOSARZENIE OK.TYLKO PIEKNA FELE I NIC WIECEJ NIE TRZEBA.

Kujon 

Wysany: 2006-06-20, 22:30   

Miałem okazje ogladnac nowy nabytek Kiloffa i musze przyznać że jak dla mnie do pełni szczęscia brakuje w tym samochodzie tylko BBS przód 8,5 cala , tył 10 cali na dużym polerowanym parapecie

Piotrek E-30 

Doczy: 26 Sie 2005
Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-06-20, 22:35   

Kujon napisa/a:
Miałem okazje ogladnac nowy nabytek Kiloffa i musze przyznać że jak dla mnie do pełni szczęscia brakuje w tym samochodzie tylko BBS przód 8,5 cala , tył 10 cali na dużym polerowanym parapecie
Obrazek

Bajeczny felunek,ale drogi jak diabli.. :?

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: