Wysany: 2006-05-14, 12:26 [E36] kiloff ->> 328i Coupe
ponizej fotki mojego autka, a plany sa takie : srebrna siatka w przedni i tylni zderzak, tyly lexusy, przod swiatla zintegrowane z kierunkami w kolorze srebrnym, chromowanie wycieraczek, na blotniki wloty od E46 M3, oczywiscie podwojna rura wydechowa o duzo wiekszej srednicy (byc moze nawet z dwoch stron), neony pod auto, no i listewki chromowane na okolo (widzialem takie fajne w tesco - mysle ze beda ok)
a tak na serio - dlugo sie zastanawialem czy cokolowiek przy niej ruszac - jest idealnie seryjna, ale jednak nie bede jezdzil na terenowym zawiasie (M-technic) wiec juz jest nizsza (-60/30 ale myslalem ze bardziej usiadzie), teraz poluje na jakas ladna 18" lub 17" w rozsadnej kasie, poza tym montowany bedzie wtrysk gazu w fazie cieklej i w dalszej perspektywie lotka i siatka od M3 .. aha - reflektor wiem ze pekniety - poluje na uzywke bo nie chce zakladac szkla nowego - strasznie sie bedzie rzucac w oczy .. no i przede wszystkim musze sie w koncu zmoc, rozberac nerki i pomalowac srodki na czarno (ktos mial radosna tworczosc i pomalowal na srebrno) ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Jak doczytalam do neonow pod to myslalam ze dostane zawalu chyba i pomyslalam sobie ze chlopcy zaraz Cie za to zlinczuja hehe
Betka bardzo ładna, te kilka poprawek i bedzie idealna (rzeczywiscie ktos mial radosna tworczosc i chyba mu nie wyszlo). Pozatym ja wole do ciemnego auta białe skóry, no ale to jest tylko moje skromne zdanie.
lol kilof jak przeczytalem to co napisales przed fotkami i zobaczylem pierwsze dwa zdjecia mialem juz ci odpisac odpowiedniego posta ale sie powstrzymalem i przejzalem do konca
hehe- nie będę oryginalny - już szukałem słów do linczu - hehe
bardzo ładne autko - i muszę powiedzieć, że srebrna nerka bardzo mu pasuje - nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć
nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć
pod pojeciem spojlerow mam na mysli dolna lotke pod przedni zderzak - taki kawalek plastiku o wymiarach 2m na 10cm za ktory w serwisie wolaja 260 zlotych - niby nic ale samochod z nim nabiera innego wygladu .. no i siatex w przedni zderzak (wiem ze mozna kupic za 10 zlotych kawalek siatki na allegro i osadzic go na silikonie, ale ja jednak wole orginal - te szczebelka w zderzaku mnie strasznie draznia - nie widac moze tego bo autko czarne
kiloff zrob to co napisałeś przed zdjeciami to przynajmniej ludzie beda sie na ulicy ogladac tylko nie wiem czy niektorzy nie beda chcieli czyms rzucic ale zawsze sa jakies minusy. Autko praktycznie idealne jest po prostu piękne.
na wstępie gratuluje opisu na początku (wielu sie dało nabrać, ja także )
a co do beemki to jest bardzo ładna, wprowadź zmiany o których piszesz i będzie ideał
pozdro
nad spojlerami się zastanów - po co poprawiać takie auto - możesz tylko popsuć
pod pojeciem spojlerow mam na mysli dolna lotke pod przedni zderzak - taki kawalek plastiku o wymiarach 2m na 10cm za ktory w serwisie wolaja 260 zlotych - niby nic ale samochod z nim nabiera innego wygladu .. no i siatex w przedni zderzak (wiem ze mozna kupic za 10 zlotych kawalek siatki na allegro i osadzic go na silikonie, ale ja jednak wole orginal - te szczebelka w zderzaku mnie strasznie draznia - nie widac moze tego bo autko czarne
ten kawałek za 260zł nazywa sie dyfuzor nie wiem czy ktoś wie ale sa jeszcze do tego takie 2 plastikowe kawałki montowane pod tą dokladke,ostatnio zauważulismy to z Mirollem jak ogladałem jego nowy dyfuzor, nie wiem do czego one służa ale ja je mam.
kiloff będę nieoryginalny, ale od pierwszego zdania wiedziałem, że to ściema
kto jak kto, ale Ty bys czegoś takiego nie dokonał - przyznaj się z jakiej tjuninkowej strony
ściągnąłeś ten opis "upiekszeń" może naszej ulubionej Śląski Tjunink Klup
(pamietacie jeszcze tych dziwnych kolesi- ekspertów BMW?)
auto spoko
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
widze, ze zdecydowales sie jednak na E36 szczerze powiem ze za taka sztuke sam bym poslal moje E30 do lamusa. Tak jak piszesz dyfuzor i felga najlepiej cos w stylu alpina
kiloff będę nieoryginalny, ale od pierwszego zdania wiedziałem, że to ściema
kto jak kto, ale Ty bys czegoś takiego nie dokonał - przyznaj się z jakiej tjuninkowej strony
ściągnąłeś ten opis "upiekszeń" może naszej ulubionej Śląski Tjunink Klup
(pamietacie jeszcze tych dziwnych kolesi- ekspertów BMW?)
Wysany: 2006-05-15, 14:32 Re: kiloff ->> czarne E36 Coupe
Nie no rezpekcik - niunia ladna. Felga oczywiscie musi pojsc 17" BBS taka jak miales w poprzedniej 320.
Poza tym niezly wypasik. Nerki zalozylbym oryginalne no i oczywiscie dyfuzorek na przod bo on zmienia wiele Ale to juz zalezy od Ciebie, my z Kujonem to teraz tylko odrozniamy e36 na takie z dyfuzorkiem i takie bez, wiec wez poprawke na zboczenie
kurcze no no ładną znowu sztuke posiadasz jka bedziesz sprzedawał ją za dwa 3 lata to uderzaj do mnie rzeczywiście te nerki kiepawo wyglądają ale ogólnie jest cud miód malina te 16stki zostaw sobie na zimę.Ogólnie jest extraaaaaaaaaaaaa
barabus : wiem ze E30 ma "to cos" czego nie ma E36 .. ale chyba jeszcze do E30 poprostu nie doroslem .. kiedys zapewne zawita u mnie E30 325i cabrio .. ale to juz jako drugie auto
Vincent: podejrzewam ze bede wlasnie sprzedawal za taki mniej wiecej czas ... no chyba ze koniecznie potrzebowalbym kombiaka to wtedy za roczek
sybir : nerka z daleka nie wyglada tak zle .. uwierz mi ze w rzezywistosci nie ma to jak orginal
miroll : "dyfuzorek" napewno u mnie zagosci jednakze chwilowo kasa jest odkladana na instalke i kolka ..
Robocop : przynajmniej jeden nie naiwny .. 8)
Miałem okazje ogladnac nowy nabytek Kiloffa i musze przyznać że jak dla mnie do pełni szczęscia brakuje w tym samochodzie tylko BBS przód 8,5 cala , tył 10 cali na dużym polerowanym parapecie
Miałem okazje ogladnac nowy nabytek Kiloffa i musze przyznać że jak dla mnie do pełni szczęscia brakuje w tym samochodzie tylko BBS przód 8,5 cala , tył 10 cali na dużym polerowanym parapecie
Obrazek