BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E36] KAMIL ->> 325i
Autor Wiadomość
Menel 

Wysłany: 2006-08-16, 18:02   [E36] KAMIL ->> 325i

Wstawiam fotki za kumpla ,zarejestrowal sie dopiero i nie za bardzo ogarnia tego forum 8)

E36 325i 1994r coupe
czarny metalik
wyposazenie-pelna opcja(klima,skora i inne bajery tj czerwony piesek pod lusterkiem :lol: )
alu przod 8.5x17 et 13 oponki Uniroyal SP 215/40
tyl 10x17 et 15 oponki Dunlop SP9000 245/35
zewnetrzny mpakiet.

o planach to juz moze sam Kamil napisze jak juz bedzie potrafil latac po forum :wink:

Ostatnio zmieniony przez center 2008-06-09, 08:58, w całości zmieniany 6 razy  

kuzyn 

Wysłany: 2006-08-16, 18:06   

no ładne cacko 8) koła zaje

jacekg.deviantART. com - galeria moich zdjęć

Shreku 

Wysłany: 2006-08-16, 18:11   

:shock: WOW kozak!!!!! Respect

kiloff 

Wysłany: 2006-08-16, 18:27   

jak nisko siedzi ?? jak bardzo ranty po podginane ??

a poza tym to : zajefajny tylni tlumik .. i ogolnie - tak wlasnie powinno wygladac E36 coupe .. i nie mowic mi tu ze E30 w M-techu jest ladniejsza :P

tylko troche raza po oczach te bezowe boczki ;) chyba ze to aparat tak kolory pomeiszal ..

www.system.mimbu.pl

BADYL 

Wysłany: 2006-08-16, 18:34   

Wypasik - niech mi ktos takie felszaki wstawi do e32 :) abym mogł sobie porównac ac z tymi.

miroll 
notoryczny fan serii

Wysłany: 2006-08-16, 18:37   Re: [E36] KAMIL ->> 325i m-tech

Ladne cholerstwo ! Ale do m pakietu (nawet zenetrznego) brakuje szerokich listw i progow.
BTW ten tlumik to chyba od m powera .. ? I dlaczego dokladka (dyfuzor) zderzaka jest zalozony odwrotnie ?

Mój turek i kant

Kujon 

Wysłany: 2006-08-16, 20:04   

Więc tak auto bardzo ciekawe, ale z mijej strony to pare spraw jest nie w moim stylu
1. - ze kierownice
2. + za nowy środek
3. - za podstawowy błąd jak już wkładał skóre to bym zostawił boczki stare czyli czarne a tylko środek boczka obszył skórą bo inaczej jasne boczki gryzą sie z kokpitem i deską rozdzielcza oraz wykładziną podwozia
4. + za wydech naprawdew ładny
5. rozgladnij sie za listwami bocznymi
6. - za dyfuzor bo ci jakiś debil przykręcił po malowaniu do góry nogami
7. - za szpachlex po znaczkami to jakoś nie po mojemu
8. + za felgi bardzo ładne i mało spotykane u nas

A pozatym to idziesz w dobrym kierunku noi silnik jak najbardziej trafny :D

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

duchPW
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-16, 20:16   

gdyby była moja, to by troche inaczej pewnie wyglądała (np. znaczki, nie lubię skóry itp drobiazgi) jednak całość, a zwłaszcza felgi - totalny odjazd

menel - wiadomo czemu to Twój kumpel - hehe

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2006-08-16, 20:24   

Bardzo fajna(jak na e36)
Felgi masakra.
Wstawić 3.0 i jazda.

lagadula 

Wysłany: 2006-08-16, 20:38   

Doskonała. Koła świetne. Ale po co usuwać znaczki... :?

korzuch 

Wysłany: 2006-08-16, 21:57   

yo!
mi sie bardzo felunek podoba :mrgreen:
pozdro

sebo 

Wysłany: 2006-08-16, 22:04   

jeżeli dobrze myśle to widziałem ją w moich okolicach ładnie naprawde się prezentuje fela jest niezła

była E30 320i coupe

luk325 

Wysłany: 2006-08-16, 22:28   

PIEKNA ! Wyglad zewnetrzy w moim stylu . Piekne kola i gleba . Plus za silnik , brak znaczkow i kolor. Minus za skore.
Jasne boczki drzwi nie sa z tego kompletu wnetrza!

No i przykrec odwrotnie spojlerek zderzaka przedniego.

Kujon 

Wysłany: 2006-08-16, 22:31   

Po tych felgach mi sie przypomniało gdzie to auto ogladałem na żywo , dobrze że te oborniackie brewki juz znikły !! !

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysłany: 2006-08-16, 22:36   

ale wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyypas :shock:

przepiękna :!: :!: :!:

r3kin 

Wysłany: 2006-08-16, 23:02   

ładniutka felgi wypas

Menel 

Wysłany: 2006-08-16, 23:21   

znaczkow brak bo robiona byla pare lat temu na german czyli tj wiekszosc u nich -bez emblematow.
boczkow chyba narazie nawet nie obijal tylko zostaly stare, reszta jest w nowej skorze.
z tym dyfuzorem to faktycznie klapa. ale sie oberwie temu kto to zakladal :lol:
w tym roku Kamil sie chyba juz nie wyrobi na takie ale ciagle chodza mu po glowie cale w alu polerce :

Tomek3er 

Wysłany: 2006-08-16, 23:34   

Naprawde PIĘKNA, kolor skóry najładniejszy jaki mzoe byc szkoda tylko ze nie ma sportowych siedzen.

Mr X 

Wysłany: 2006-08-16, 23:50   

Pełna opcja powiadasz?? :wink:

Fajna to kiedy zagra w Kryminalnych ?? :wink:

Fotka 3 i 4ta bardzo dziwnie wyszła przednia felga :) Wygląda ja by był wklejona z fotki z innym autem :D Ale to pewnie wina kształtu felgi .

oxstyle 

Wysłany: 2006-08-17, 00:06   

Powiem krotko

o jezu przepiekna !!

puz 
swapownik

Wysłany: 2006-08-17, 01:00   

fela jest masakryczna i daje temu auto caly urok!!! male niedociagniecia ktore juz zauwazyli poprzednicy ale ogolnie pikna :mrgreen:

sybir 
wiatr z dupy

Wysłany: 2006-08-17, 01:23   

Fajna betka, i te fele.
sie ma
Ostatnio zmieniony przez sybir 2006-08-17, 10:02, w całości zmieniany 1 raz  

REMUS 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2006-08-17, 01:27   

Betka robi wrazenie fele są piękne szkoda tych siedzeń ja bym sie pokusił od m3 i wtedy był by kozak.Ale i bez tych foteli to czarny diabeł z bety :twisted:

GERMAN BOY 
KAMIL E 36

Wysłany: 2006-08-17, 09:52   

Witam!!!
Dziekuje za opinie.Na tym mi wlasnie zalezalo>Wasze opinie ktore na pewno nie zostana bez echa.
Chce rozpoczac od tej przedniej podkladki.Ona nie jest odwrotnie zalozona.To troche dziwna historia.Zamowilem ja jaka dolna dokladke do zderzaka m technik i tak mialo byc niestety tylko mialo. :evil: Przyszlo ogromne pudlo a w nim myslalem ze schowali ze 20 takich listew.Tam niestety ku mojemu zdziwieniu byla jakas durna moim zdaniem bez sensu atrapa zderzaka m technik ATRAPA!!Co to do cholery jest.Po co to komu i kto to wogole robi pomyslalem.To niby na zwykly zderzak sie naklada i powstaje m technik.BZDURA jakas.Nie dogadalem sie z gosciem przez telefon a on poprostu sie na tym nie znal i tylko przytakiwal ze to to o co mi chodzi.Zapytacie czemu nie odeslalem.Przesylka byla taka droga a po za tym goscie nie byli zbyt chetni cos w tym temacie dzialac wiec postanowilem zrobic cos z tego sam.Jedyny plus tej atrapy to taki ze na dole dolany byl ten spojler i moglem go wyciac.Zeszlifowalem go pomalowalem i zamocowalem.Troche rzezby ale mi sie podoba.Jest inny od pozostalych.Inaczej jej sie nie dalo zainstalowac bo od dolu z drugiej strony jest zaokraglona.Mam nadzieje ze pobieznie ten temat wam wytlumaczylem.Nie ma mowy tu o tym ze cos jest na odwrot.Ja poprostu nie mialem kasy zeby znowu wydac na taka listwe dolna.
Teraz sprawa boczkow i skory.Panowie kolejnosc byla taka.Siedzenia byly obszyte na nowo a boczki zostaly jeszcze stare.Taka skore mialem wczesniej ale szylem na nowo bo sie podarla.Wyszla chyba dobrze.Tak mi sie wydaje.
Kwestia felg !! !Nie komentuje juz bo wiekszosci osobom sie podobaly jak nie wszystkim.Ranty pod nie tylnie sa mocno porozciagane moze nawet nie mowmy tu o rantach bo ranty to sobie mozna klepac przy felgach wezszych i z innym obsadzeniem a te jak czytaliscie maja dosc niskie et i przez to mocno powychodzily na boki.Tam tyl to poprostu zostal porozcinany polaczony i szpachlowany no i malowany.Przod narazie zostal nieruszony i tam bardzo rzadko dociera.
Listwy i progi bede na przyszly sezon robil.Sporo rzeczy mi sie zbiera na nastepny rok i czuje ze nie ogarne wszystkiego to najwyzej na jeszcze nastepny sezon.
Dziekuje Jacku Vel menel za wystawienie tych fotek.Dziekuje rowniez za pokazanie tej bmki pomaranczowej na ktotej sie troszka wzoruje.Dla mnie to jest kozak nad kozaki.Jesli chodzi o polerke felg to raczej temat spada bo tak naprawde wrazenie robi dopiero chrom a to jednak ciezko utrzymac w czystosci chodzi mi o wrzery i tego typu problemy.Jacku ta pomaranczowa moim zdaniem ma w chromie felgi to nie jest polerka.
To co dla mnie najwazniejsze na przyszly sezon to wrzucic do niej zawieszenie gwintowane by nie tylko wygladala ale i trzymala sie jezdni i mozna bylo ja na TRASACH szybko pojezdzic nie tylko na prostych :lol: :lol: :lol:
Sorki ze sie tak tu rozpisalem ale jestem nowy na tym forum i nie jestem akurat pewien tego ze to tu sie pisze takie rzeczy ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie.Chcialem wam przyblizyc zgrubsza to autko.Jeszcze tylko na koniec historia tego autka.Mam je od 3 lat .Wczesniej jezdzila 2 lata po Polsce wczesniej po Lodzi rok.Byla w niezlym stanie technicznym ale bardziej zblizona do serji.
Jeszcze raz dziekuje Menelowi totalnemu maniakowi e 30 za wprowadzenie mnie do tego forum i wam za wasze opinie na temat mojej e 36 ktorej nie zamienie na nic innego no moze tylko na Cabrio Ha ha :D :D :D
Pozdrawiam wszystkich ktorze kochaja ta marke!!!
p.s to pod lusterkiem to nie piesek tylko myszka ktora dostalem od dziewczyny i zawsze prowadzi mnie przez te dziurawe drogi. :wink: :wink:

Mr X 

Wysłany: 2006-08-17, 09:58   

Jednym słowem gratulacje za wytrwałość i cierpliwość przy ulepszaniu auta aha i zrób fotki z dziewczyną :wink:

Odpowiedz do tematu