Wypasik - niech mi ktos takie felszaki wstawi do e32 abym mogł sobie porównac ac z tymi.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ladne cholerstwo ! Ale do m pakietu (nawet zenetrznego) brakuje szerokich listw i progow.
BTW ten tlumik to chyba od m powera .. ? I dlaczego dokladka (dyfuzor) zderzaka jest zalozony odwrotnie ?
Więc tak auto bardzo ciekawe, ale z mijej strony to pare spraw jest nie w moim stylu
1. - ze kierownice
2. + za nowy środek
3. - za podstawowy błąd jak już wkładał skóre to bym zostawił boczki stare czyli czarne a tylko środek boczka obszył skórą bo inaczej jasne boczki gryzą sie z kokpitem i deską rozdzielcza oraz wykładziną podwozia
4. + za wydech naprawdew ładny
5. rozgladnij sie za listwami bocznymi
6. - za dyfuzor bo ci jakiś debil przykręcił po malowaniu do góry nogami
7. - za szpachlex po znaczkami to jakoś nie po mojemu
8. + za felgi bardzo ładne i mało spotykane u nas
A pozatym to idziesz w dobrym kierunku noi silnik jak najbardziej trafny
PIEKNA ! Wyglad zewnetrzy w moim stylu . Piekne kola i gleba . Plus za silnik , brak znaczkow i kolor. Minus za skore.
Jasne boczki drzwi nie sa z tego kompletu wnetrza!
No i przykrec odwrotnie spojlerek zderzaka przedniego.
znaczkow brak bo robiona byla pare lat temu na german czyli tj wiekszosc u nich -bez emblematow.
boczkow chyba narazie nawet nie obijal tylko zostaly stare, reszta jest w nowej skorze.
z tym dyfuzorem to faktycznie klapa. ale sie oberwie temu kto to zakladal
w tym roku Kamil sie chyba juz nie wyrobi na takie ale ciagle chodza mu po glowie cale w alu polerce :
Witam!!!
Dziekuje za opinie.Na tym mi wlasnie zalezalo>Wasze opinie ktore na pewno nie zostana bez echa.
Chce rozpoczac od tej przedniej podkladki.Ona nie jest odwrotnie zalozona.To troche dziwna historia.Zamowilem ja jaka dolna dokladke do zderzaka m technik i tak mialo byc niestety tylko mialo. Przyszlo ogromne pudlo a w nim myslalem ze schowali ze 20 takich listew.Tam niestety ku mojemu zdziwieniu byla jakas durna moim zdaniem bez sensu atrapa zderzaka m technik ATRAPA!!Co to do cholery jest.Po co to komu i kto to wogole robi pomyslalem.To niby na zwykly zderzak sie naklada i powstaje m technik.BZDURA jakas.Nie dogadalem sie z gosciem przez telefon a on poprostu sie na tym nie znal i tylko przytakiwal ze to to o co mi chodzi.Zapytacie czemu nie odeslalem.Przesylka byla taka droga a po za tym goscie nie byli zbyt chetni cos w tym temacie dzialac wiec postanowilem zrobic cos z tego sam.Jedyny plus tej atrapy to taki ze na dole dolany byl ten spojler i moglem go wyciac.Zeszlifowalem go pomalowalem i zamocowalem.Troche rzezby ale mi sie podoba.Jest inny od pozostalych.Inaczej jej sie nie dalo zainstalowac bo od dolu z drugiej strony jest zaokraglona.Mam nadzieje ze pobieznie ten temat wam wytlumaczylem.Nie ma mowy tu o tym ze cos jest na odwrot.Ja poprostu nie mialem kasy zeby znowu wydac na taka listwe dolna.
Teraz sprawa boczkow i skory.Panowie kolejnosc byla taka.Siedzenia byly obszyte na nowo a boczki zostaly jeszcze stare.Taka skore mialem wczesniej ale szylem na nowo bo sie podarla.Wyszla chyba dobrze.Tak mi sie wydaje.
Kwestia felg !Nie komentuje juz bo wiekszosci osobom sie podobaly jak nie wszystkim.Ranty pod nie tylnie sa mocno porozciagane moze nawet nie mowmy tu o rantach bo ranty to sobie mozna klepac przy felgach wezszych i z innym obsadzeniem a te jak czytaliscie maja dosc niskie et i przez to mocno powychodzily na boki.Tam tyl to poprostu zostal porozcinany polaczony i szpachlowany no i malowany.Przod narazie zostal nieruszony i tam bardzo rzadko dociera.
Listwy i progi bede na przyszly sezon robil.Sporo rzeczy mi sie zbiera na nastepny rok i czuje ze nie ogarne wszystkiego to najwyzej na jeszcze nastepny sezon.
Dziekuje Jacku Vel menel za wystawienie tych fotek.Dziekuje rowniez za pokazanie tej bmki pomaranczowej na ktotej sie troszka wzoruje.Dla mnie to jest kozak nad kozaki.Jesli chodzi o polerke felg to raczej temat spada bo tak naprawde wrazenie robi dopiero chrom a to jednak ciezko utrzymac w czystosci chodzi mi o wrzery i tego typu problemy.Jacku ta pomaranczowa moim zdaniem ma w chromie felgi to nie jest polerka.
To co dla mnie najwazniejsze na przyszly sezon to wrzucic do niej zawieszenie gwintowane by nie tylko wygladala ale i trzymala sie jezdni i mozna bylo ja na TRASACH szybko pojezdzic nie tylko na prostych
Sorki ze sie tak tu rozpisalem ale jestem nowy na tym forum i nie jestem akurat pewien tego ze to tu sie pisze takie rzeczy ale mam nadzieje ze mi to wybaczycie.Chcialem wam przyblizyc zgrubsza to autko.Jeszcze tylko na koniec historia tego autka.Mam je od 3 lat .Wczesniej jezdzila 2 lata po Polsce wczesniej po Lodzi rok.Byla w niezlym stanie technicznym ale bardziej zblizona do serji.
Jeszcze raz dziekuje Menelowi totalnemu maniakowi e 30 za wprowadzenie mnie do tego forum i wam za wasze opinie na temat mojej e 36 ktorej nie zamienie na nic innego no moze tylko na Cabrio Ha ha
Pozdrawiam wszystkich ktorze kochaja ta marke!!!
p.s to pod lusterkiem to nie piesek tylko myszka ktora dostalem od dziewczyny i zawsze prowadzi mnie przez te dziurawe drogi.