silnik chodzi różnie- jak mu sie podoba:) Ale przeważnie jest ok, mam LPG to troche go osłabia, nadkola robiłem sam:) Miały początkowo wejść tam większe koła ale z kasą sie nie wyrobiłem
_________________ kiedyś e30, teraz e34...BMW JUST FOR FUN!!!
nadkola robiłem sam:) Miały początkowo wejść tam większe koła ale z kasą sie nie wyrobiłem
Nie wyszly ci nie ma co mowic. Wywal ta pfebe na przodzie bo wyglada dziwnie. Wladuj m technika i zrob dwa przednie blotniki jak nalezy i jest material na ladnego klasyka.
Auto nie wisiało na allegro jakiś czas temu?
Co mi nie leży... Przednie dokładka out - pferba to badziew, poszukaj m-techa albo na razie zostaw bez niczego. Poza tym z przodu chyba lepiej pasowałaby srebrna nerka. No i jakieś koło, poszukaj na allegro jakiś seryjnych BBS-ów można kupić za niewielkie pieniądze a będą wyglądały o niebo lepiej! Kolejna wąska na forum
pozdro!
powiem tak nie podobala mi sie waska lampa do czasu jak mnie WRONA nie przekabacil na swoja strone jak cale auto bedzie wygladalo tak jak na fotce z tylem to bedzie to ladny klasyk zapodaj m techa na przod pozbac sie tych bialych zegarow i te blotniki zreszta otym juz pisali wyzej to wiesz oco chodzi ja bym mial jeszcze ale co do foli na szybach albo wszystkie albo wcale
Z fotek wnioskuje że bemka była kiedyś ładna i trafiła w niewłaściwe ręce i ginie z dnia na dzień coraz bardziej.
Wiszący zderzak przedni z prawej strony, wiejska dokładka przyłapana wkrętem, niespasowana maska i pokrywa bagażnika, wiszący zderzak z tyłu, gałka zmiany biegów, nadkola i kilka innych detali które wypadało by najpierw poprawić (koszty praktycznie żadne) a potem bawić sie w modyfikacje silnika itp.