I jak wyglądała historia?
Zakupiłem u sprzedającego Jan_Moto przednie zaciski, klocki i tarcze.
Sprzedający powiedział, że hamulce są takie same jak w M3 E36.
Jednak kiedy poprosiłem o zmierzenie średnicy tarcz to wyszły 278mm czyli jak w zwykłej 2.0.
Zrezygnowałem z zakupu ale jako, że nie chciałem człowiekowi robić problemu ani zawracać tyłka to skoro nie wziąłem zacisków to kupiłem kierownicę.
Sprzedający przez telefon zapewniał, że kierownica jest w bardzo dobrym stanie, również rzekomo miała być z Alpiny jednak jest ze zwykłej E36, jedynie poduszka powietrzna widziała kiedyś może fabrykę Alpiny bo jest oryginalnie zszyta oraz ma oryginalny znaczek.
Sprzedający mówiąc, że jest w bardzo dobrym stanie uważał chyba, że Najnowszy tuning z epoki to napchanie gazety w poduszkę, która wystrzeliła i nawet jej nie sklejono.
Zapraszam do oglądania zdjęć najnowszego tuningu od firmy Pana Jana:
Gazety w bardzo dobrym stanie i z pewnością ALPINY
Kiedy poprosiłem o zwrot pieniędzy i zaproponowałem, że odeślę towar to sprzedający nagle zrobił się nie uprzejmy, powiedział, że nie poczuwa się do winy oraz, żebym sobie sprawę zgłaszał gdzie chcę. Stwierdził, że on tak kupił i mu nie przeszkadzało.
Sprawę w przyszłym tygodniu zgłaszam na policję. Będzie już drugi gościu na moim koncie, skoro sam się o to prosi
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Ogłoszenia będą wisiały przez cały tydzień, po tygodniu idę na policję.
Jeżeli chce sobie Pan robić problem w papierach to nie ma problemu.
Kiedy jednak Pan przemyśli temat to mój numer konta jest tutaj:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dane osobowe ma Pan w mailu z allegro
Przeliczy sobie Pan czy taniej jest zwrócić mi pieniądze za ten bubel czy też zapłacić za koszty sprawy w sądzie oraz kierownicę. (koszt sprawy to 600zł minimum)
Nie będzie to pierwszy raz kiedy, taką sprawę kieruję na drogę sądową.
Pozdrawiam
Mariusz Goźliński"
Szybka odpowiedź:
"prosze odesłac ta kierownice na adres z allegro
zwróce pieniądze
ja i tak sobie ją sprzedam"
Kierownicę wysłałem i koleś już ją odebrał. Dziwne, że dopiero po tym kroku
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200