FAJNE AUTKO ALE JAK WIDZE RS TO ZYGAC MI SIE CHCE....SORRY ALE TO JEST MOJE
ZDANIE.NIE BEDE MOWIL JAK KAZDY ZE JEST REWELACJA ITP.TAK NA MARGINESIE
TO NIE ZAKLADAJ JESZCZE M-TECHNICA
_________________ Zycie zaczyna sie po e30 )
BMW E21 323i Alpina C1 '81
BMW E28 524td '84
BMW E21 323i oryginal[/b]
FAJNE AUTKO ALE JAK WIDZE RS TO ZYGAC MI SIE CHCE....SORRY ALE TO JEST MOJE
ZDANIE.NIE BEDE MOWIL JAK KAZDY ZE JEST REWELACJA ITP.TAK NA MARGINESIE
TO NIE ZAKLADAJ JESZCZE M-TECHNICA
Widzicie tego RS'a tylko na forum... Ciekawe jak często taką felgę widzicie na ulicy?
Jednemu się podoba RS a drugiemu jakiś inny oklepaniec
Bardzo ładna m3 i chyba na odpowiedniej feldze, skoro fabryka na takiej wypuszczała
_________________ Części do BMW:
mobile:
507-959-200
Widzicie tego RS'a tylko na forum... Ciekawe jak często taką felgę widzicie na ulicy?
Tym bardziej na takim aucie blue, może te nie będą oklepane dla Ciebie
Bez urazy, oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, ale "nie podoba mi się bo dużo tego" to takie dziecinne podejście Albo się coś podoba, albo nie
Ostatnio zmieniony przez maaaad 2010-12-14, 18:00, w caoci zmieniany 1 raz
Ciekawe czego jest wiecej Rs-ow czy OZ Alpin ?Chmielu sam powiedz bo widze ze jestes inzynierem w tym temacie
Nie wiem czego jest więcej ale dużo lepsze wrażenie robi dobry RS od oz'ta...
Miałem 3 komplety (zostały mi dwa) ori felg Alpina, moja E30 jeździła również na tej feldze.
Fajnie klasycznie to wyglądało ale bardziej jako fura do sportu.
RS zawsze mi się podobał i podoba jako felga do niedzielnych pojazdówek.
Nigdy nie powiedziałem, że Alpina jest smutną felgą ale skoro czepiasz się, że RS jest oklepany to pooglądaj sobie fury na felgach Alpiny.
Kiedy miałem je założone u siebie to ciągle je widziałem
Takie jest moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać, wcale mi na tym nie zależy.
Pozdro!
M3 na tej 198 wygląda kosa!
mobile:
507-959-200
Witam ponownie,
Z uwagi na za wąski tył felgi RS198 sprzedałem i kupiłem 197 i 212.
Prace związane z polerowaniem, chromowaniem itp dobiegają końca...
Niebawem kolejne fotostory... Muszę jeszcze kupić odpowiednie opony.
Zastanawiam się nad R888??? Z tego co sprawdzałem producent nie posiada
245/35/17 i nie wiem jak to w praktyce wygląda bo taki rozmiar właśnie chciałbym dać na tył.
Ale sporo kasy kosztują
Czy ktoś może polecić jakieś opony 215/45/17 i 245/35/17 ...
PS jeszcze co do felg: uważam, że jest wiele ładnych felg ale czy dobrze wyglądają na aucie zależy głównie od tego czy ten samochód jest fajny i czy dobrze dobrane są proporcje zawieszenia, rozmiaru felgi i opony
Jeżeli zależy Ci na przyczepności to już jeździłem na wielu oponach ale Yokohama Parada jest dla mnie numerem jeden jeżeli chodzi o przyczepność na mokrych odcinkach jak i suchych. Załóż i testuj, ja do swojego auta po swapie zamierzam kupić kolejny nowy komplet tych właśnie opon
Możesz powiedzieć jeszcze jak te 9,5 cala wygląda w tylnym nadkolu?
To jest już maksymalna szerokość do m3 czy też może jeszcze pół cala by się upchnęło bez ingerencji blacharza?
mobile:
507-959-200
Samochód stoi schowany pod kocem na samym końcu garażu. Odpalam go raz na miesiąc i do wiosny nie wyjeżdżam za bramę. Ale wiosna tuż tuż... Jak tylko zrobi się sucho i zniknie sól z ulic zrobię pełną sesję zdjęciową i z chęcią zaprezentuję wyniki na forum. Na razie dobieram opony i nadal ciułam na Airbox i N Alpha...