Wysłany: 2010-07-06, 22:47 [E30] High-Tech 320i coupe
BAZA:
Type code AA31
Type 320I (EUR)
Dev. series E30 ()
Line 3
Body type LIM
Steering LL
Door count 2
Engine M20
Cubical capacity 2.00
Power 0
Transmision HECK
Gearbox MECH
Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC (181)
Upholstery PERLBEIGE (0153)
Prod. date 1984-10-01
Po roku pracy - auto prawie skończone. Poniżej setup na 2011...
Niestety auto nie zakwalifikowało się na Targi Moto Nostalgia, ze względu na dość spore odstępstwo od oryginału Ale w ten weekend moją koncepcję na tą e30 oraz wykonaną pracę docenili Organizatorzy 3er FEST I miejsce w kategorii Najładniejsze auto Zlotu...
High-Tech Gratuluje zajęcia pierwszego miejsca ! W końcu jak najbardziej zasłużone
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
W czerwcu przed zlotem GERMAN FEST oddałem auto do Tomka z Ostrowi Maz. www.snb.com.pl
Trochę wstyd było mi oddawac takie brudne auto, ale pogoda akurat nie rozpieszczała
Przy odbiorze zaniemówiłem
Moje garażowe przygotowania do wyjazdu na ZLOT:
Oczywiście, jak zawsze bez zapasu, ale tym razem przydała się wnęka
I powiększa się "lista płac"
Kilka fotek ze spontanicznej zbiórki w Tarnowie
Na GERMAN FEST Tarnów 2011 wśród pięknych e30, e36, e34, e46, itp... autko, ku mojemu zaskoczeniu po raz drugi w tym roku zostało nagrodzone pucharkiem za I miejsce, jako najładniejsze auto zlotu.
Kilka fotek przy okazji fotografowania e36 znajomego...
Pozostałe fotki ze spontan sesji...
I najświeższy mod wewnątrz - wyleciało radio, wzmacniacz, subwoofer itd
No i w zeszłym tygodniu zlitowałem się nad pasami, które przeleżały na półce rok