z racji tego ze od 4 miesiecy otwieram nowa firme i duzo kasy idzie w tym kierunku beemka miala dlugi postoj!! jednakze znalazlem troche czasu i tak zaowocowaly tego wyniki:P
ladnie , kurde jak dla mnie szkoda ze w czarnym macie, lepiej by wygladala w jakis bojowych torowych barwach . Wszyscy daja warsteiner-a, lub yegermeister-a , ale to juz oklepane. Mozna by dac FINA , lub BASTOS tez fajne malowania.
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Waska & ...
Ostatnio zmieniony przez dzidziusbmw 2011-06-28, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
A wiec w Sztabinie koło Augustowa odbyła się Moto-Niedziela charytatywna na zbiórke pieniedzy dla chorego chłopaka z tamtejszych stron ... ludzie płacili za jazde bokiem a chłopak otrzymał pulę tych pieniedzy !
Ja byłem zaproszony przez organizatorów i tak to mniej wiecej wygladało ...posypały sie troche laminaty ale czego sie nie robi dla wypuszczenia z siebie troche adrenaliny i dla dobra chłopaka
w sumie pula wyniosła ponad 4.000 a miało być ok 2500!! tak wiec my sie wyszalelismy i pomoglismy
[ Dodano: 2011-07-06, 17:31 ]
Nowa fela do samochodziku
[ Dodano: 2011-08-13, 09:42 ]
nowe
halogeny
kierunki
czerwony pasek dajacy cos innego niz tylko czarny mat