Wysłany: 2011-09-25, 09:05 [e30]wspomaganie w jedną strone
Hej... założyłem wspomaganie do mojej e30 (wspomaganie chodziło na 100% i nie było żadnych problemów) i co sie okazuje że w lewo śmiga a w prawo już nie...
co z tym zrobić?? pierwszy raz sie z takim czymś spotykam,może jest zapowietrzona maglownica na jedną stronę??Doradźcie coś panowie
_________________ "LICZY SIĘ PRĘDKOŚĆ I RYZYKO"
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-10-02, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-09-25, 10:24
Po jakimś czasie powinna się sama odpowietrzyć. Kręciłeś max w prawo i w lewo? Jeżeli nie będzie poprawy to maglownica na złom, ewentualnie jakaś regeneracja.
Wysłany: 2011-09-25, 10:30
kręciłem na maxa w tą i tą.... wczoraj walczyłem troche z nią ale nic...jak to możliwe zę maglownica mogła sie uszkodzić po montażu... troche to dziwne nie sądzisz..
nie ma szans na jakąś naprawe we własnym zakresie
Wysłany: 2011-10-03, 13:45
spr, płyn jest w normie świeżo wymieniony
Vindevil, przegladałem cały magiel na kanale i nic nie widzezeby cos sie działo,zero wycieków,bardzo delikatnie obchodziłems ie z nia przy zakłądaniu
Adam86, te osłony gumowe zostały wymienione w tamtym sezonie wraz z koncówkami i nie widac po nich śladu zużycia
tak wiec dojsc do tego nie moge,zaraz pujde wyciagne pompe przeczyszcze i zobacze,duzo jest tematów nawet na innych forach o takim przypadku wspomagania ale nigdzie nie ma określonego rozwiazania a nie mam zamiaru wymieniac maglownicy na nową(wiekszosc tak robi bo tak najłatwiej)
Wysłany: 2011-10-03, 22:00
beryl, drożnosć sprawdzona dziś..płyn znajdował sie w każdym przewodzie stalowym w maglownicy mam na stanie 2 inne maglownice wiec jutro wezme sie za przekładke i moze coś uda sie sklecić z nich