Wysłany: 2011-11-13, 20:02 SOSEN --->> BMW E30
Siemka
Myślę, że nadszedł czas na informację o tym, iż jakiś czas temu stałem się posiadaczem pewnego e30.
Poprzednim właścicielem był mój przyjaciel Bartosz Chrzanowski, który z seryjnej e30 325i zbudował konkretny driftowóz. Prace nad nim trwały kilka lat i przez ten czas sprzęt non-stop ewoluował.
Zawieszenie, skręt, geometria i takie rzeczy są zrobione tip-top także już nie mogę doczekac się testów na torze
Buda posiada ślady walki, ale to temat do ogarnięcia, no i brakuje silnika
Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości stanę się posiadaczem czterolitrowego pieca i pracę ruszą do przodu.
Będę Was informował na bieżąco.
Na dzień dobry kilka fotek:
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Dobry sprzet, zawsze mi sie ta e30 podobala taki typowy rzeznik , i jako pierwsza e30 z turbo w polskim drifcie , fajnie ze poszla w dobre rece. Bede sledzil temat tego auta , pozdro
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Witaj Łukasz ! Gratulacje Konkret fura ! Zwłaszcza ,że przecież jest po "historycznych" bojach . Wierzę ,że jeszcze sporo namieszasz ( i to w pierwszej lidze ). Fakt , kasy na to potrzeba sporo ......Ale napewno z Twoim niewątpliwym , sportowym talentem dasz sobie radę .
No i gratulacje za dobry pomysł powrotu do silnika BMW .....PZDR - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Wysłany: 2011-11-16, 22:10
Dzięki Heniu za Twoją wiarę Mam nadzieję stoczyc wiele driftowych pojedynków, które będą jechane na ostro bez żadnego ziewania
Nie napinam się na żadne wyniki, teraz liczy się głównie fun
Dzięki Tymon
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Najważniejsze żeby i tobie nie wyrastały drzewa na drodze jak poprzedniemu właścicielowi ( tvn turbo było świadkiem ). Z E30 bez wątpienia tez zrobisz kozaka tak jak z E28. Na marginesie jak chcesz jakiś lekcjii driftu to wal śmiało Pozdrawia młody od matowej e30