e30 w wąskiej.. do tego MT I no normalnie marzenie..
... to teraz masz s50b32 tak
Ładnie działasz....
Jedynie do czego mogę mieć zastrzeżenia to popraw zdjęcia żeby same się wyświetlały
Miałem identyczną, ogolnie ciekawy zbieg okolicznowsci widzialem juz kilka modeli z 87 r z takim samym wydaniem wyjsciowym z fabryki, moja była też 87r m20b20 w sedanie z takim samym kolorem i z takimi samymi paskami i siedzenia mialy w krate
Ps.http://www.youtube.com/watch?v=qnz7j_-uNu4
Ostatnio zmieniony przez PaKu 2012-07-01, 00:19, w całości zmieniany 1 raz
nie no masakrycznie mi sie podoba..
na upartego mógłbyś zmienić kierownice na MT I
Masz czym sie pochwalić, wiec zaglądnij kiedyś na spota do Rzeszowa (w każdy czwartek na podpromiu godz 18) (chyba że pada to wtedy spoty są przeniesione na parking podziemny w Millenium Hall)
kierownica będzie momo wersja z e21 323 a środek już będzie zupełnie inny te kubełki co są na zdjęciach idą do sprzedania a w zamian nich pójdzie sportsitze przód tył
[ Dodano: 2012-07-07, 09:43 ]
pomalutku ale do przodu
[ Dodano: 2012-07-10, 22:52 ]
kolejne fotki
teraz czas na hamownie
cały czas do zrobienia coś zostaje
_________________ BMW E30 /s50b32
Ostatnio zmieniony przez lutekzz 2012-07-14, 21:13, w całości zmieniany 5 razy
jakieś 307 kM wypłulo liczyłem na wiecej ale musze to jeszcze skonfrontować na wiosnę w rzeszowie bo ta hamownia co robił mi znajomy to jakas wykresowa trochę z innej epoki tak mi się wydaje i za bardzo nie rozumiem coś się dodaje coś sumuje właściciel powiedział ze ma 307 km no chyba że sprzedam wcześniej bo cały czas szukam 840 lub m5
_________________ BMW E30 /s50b32
Ostatnio zmieniony przez lutekzz 2012-10-29, 11:20, w całości zmieniany 1 raz