e30 w wÄ…skiej.. do tego MT I no normalnie marzenie..
... to teraz masz s50b32 tak
�adnie działasz....
Jedynie do czego mogę mieć zastrzeżenia to popraw zdjęcia żeby same się wyświetlały
Miałem identyczną, ogolnie ciekawy zbieg okolicznowsci widzialem juz kilka modeli z 87 r z takim samym wydaniem wyjsciowym z fabryki, moja była też 87r m20b20 w sedanie z takim samym kolorem i z takimi samymi paskami i siedzenia mialy w krate
Ps.http://www.youtube.com/watch?v=qnz7j_-uNu4
Ostatnio zmieniony przez PaKu 2012-07-01, 01:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
nie no masakrycznie mi sie podoba..
na upartego mógłbyś zmienić kierownice na MT I
Masz czym sie pochwalić, wiec zaglądnij kiedyś na spota do Rzeszowa (w każdy czwartek na podpromiu godz 18) (chyba że pada to wtedy spoty są przeniesione na parking podziemny w Millenium Hall)
kierownica będzie momo wersja z e21 323 a środek już będzie zupełnie inny te kubełki co są na zdjęciach idą do sprzedania a w zamian nich pójdzie sportsitze przód tył
[ Dodano: 2012-07-07, 09:43 ]
pomalutku ale do przodu
[ Dodano: 2012-07-10, 22:52 ]
kolejne fotki
teraz czas na hamownie
cały czas do zrobienia coś zostaje
_________________ BMW E30 /s50b32
Ostatnio zmieniony przez lutekzz 2012-07-14, 22:13, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
jakieś 307 kM wypłulo liczyłem na wiecej ale musze to jeszcze skonfrontować na wiosnę w rzeszowie bo ta hamownia co robił mi znajomy to jakas wykresowa trochę z innej epoki tak mi się wydaje i za bardzo nie rozumiem coś się dodaje coś sumuje właściciel powiedział ze ma 307 km no chyba że sprzedam wcześniej bo cały czas szukam 840 lub m5
_________________ BMW E30 /s50b32
Ostatnio zmieniony przez lutekzz 2012-10-29, 11:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach